Kontakt oss

Reklamevegg ISOframe Wave kan tilpasses enhver messestand etter behov :-)

Alt pakkes raskt og enkelt oppi transportkasser og monteres på få minutter uten verktøy.

Systemet er modulbasert – 80 cm pr modul, velg og vrak mellom forskjellige disker, skjermoppheng og hyller, eller velg en enkel løsning, hvor ditt budskap er i hovedfokus.
Du som kunde er ikke «låst» til en bestemt løsning, systemet kan bøyes og bendes i ønsket form – OG du kan legge til eller trekke fra moduler etter størrelse på standen.
Velg koffert ut fra behov; enkel trillekoffert, hardcase m/hjul, eller messekoffert m/hjul produsert etter mål. Se video HER.

Vår produksjon sørger for rask levering av print, håndskåret og tilpasset perfekt.
ISOframe Wave kan også kombineres med både tekstil, og LEDlysramme, se gjerne vår helt nye brosjyre HER, for mer inspirasjon eller HER

Vi tilbyr deg som er forhandler hos Mark Bric Display forhandlerrabatt på disse produkter.
Du kan selv produserer paneler til systemet. Ta kontakt med oss for mer info om selve produksjonen.   se mer HER.

Bærekraftige byggesystemer for alle typer messer og utstillinger; kombiner moduler- bytt paneler etter behov.
Oversikt over moduler: eller ser her for MER

Transportløsninger

Trillebag

Godt polstret trillebag med hjul, og tilpasset bag for oppbevaring av fotopanelene. Baggen har stropper for å feste fotopanelbaggen.
Et utmerket alternativ for deg som kun trenger et enkelt og ikke alt for stort system, for mer se HER

Hardcase
Koffert produsert i hardplate med to hjul for enkel transport. Kofferten rommer inntil 6 komplette moduler ( tilsvarer 4,8 meter vegg) med print.
Kofferten kan også enkelt gjøres om til disk, legg på bordplate på toppen, og sett på et print rundt kofferten, for mer se HER

Expocase
Transportkasse m/hjul i hardplast som tåler røff transport. Leveres med sort bordplate, 4 innerhyller, etui til print, sparkelist, og tilbehør for print av kassekledning. Det er plass til 5 moduler med Wave messevegg i denne kofferten.  Disken leveres også med med grå eller hvit bordplate ! ( innvendige hyller er sorte )
På bilde under ser du begge transportkasser med bordplate og print rundt. , for mer se HER