Om oss

Velkommen til oss!

Åpningstider
Mandag-Fredag 08-16.00
Helgen etter avtale

BESØK VÅRT SHOWROM!

Kom og besøk vårt nye showrom! Få en uforpliktene "live" demonstrasjon av våre display- og messeprodukter. Her er det messe hele året, alle hverdager 08.00-16.00

OM MARK BRIC DISPLAY AS

Mark Bric Display AS

Importør og leverandør av bærbare/sammenleggbare utstillinger siden 1999.
Vi er et søsterselskap til Mark Bric Display AB, produsent av kjente internasjonale displayprodukter som; Flexiframe ramme- og displaysystem, SnapUp pop-up system, samt BannerUp «rollup», Isoframe messesystem mm.

På Rud, like utenfor Sandvika,  (se kart) finner du vårt lager, showrom, produksjon, printing og egen designavdeling. Vi lagerfører mange systemer, og med 5 plottere og dyktige medarbeidere er vi klare til å levere det meste innen 1 uke.

Vår misjon er å tilby kvalitetsprodukter, samt lokal produksjon, til en fornuftig pris slik at vi kan være til stede å yte god service for våre kunder i mange år fremover.

Mark Bric Display AB

Det hele startet i 1971…Du har kanskje sett størrelsesmarkørene på kleshengerne i klesbutikker?
– de er også Mark Bric-produkter brukt i millioner over hele verden. Da de dukket opp i 1971 gjorde de det radikalt enklere å håndtere klær og de ble satt stor pris på, både av produsenter, butikkansatte og kunder. I 1985 introduserte Mark Bric Flexiframe, et lettvekts, rimelig og ekstremt anvendelig ramme- og utstillingssystem, med en rekke bruksområder.
BannerUp, en roll-up kassett for raske presentasjoner med unikt enkelt bannerbytte ble utviklet i 1999 og i 2003 ble Snap-Up, et komplett pop-up system for sømløse storformat bilder introdusert. Nye produkter legges stadig til i sortimentet deriblandt, Isoframe serien for små og store messestands og senest 2017 ShowFlex pressevegg.
Mark Bric’s messe- og utstillingsprodukter produseres og markedsføres idag av Mark Bric Display AB i Borås.
Mark Bric-produkter selges i over 70 land over hele verden gjennom et stort nettverk av distributører og forhandlere.
Salg og markedsføring i Norge håndteres av Mark Bric Display AS