Kontakt oss

Fleksibilitet er kun fornavnet!

 

Reklamevegg ISOframe Wave kan tilpasses enhver messestand etter behov. Alt pakkes raskt og enkelt oppi transportkasser og monteres på få minutter uten verktøy.

Systemet er modulbasert -80cm pr. modul, velg og vrak mellom forskjellige disker, skjermoppheng og hyller, eller velg en enkel løsning, hvor ditt budskap er hovedfokus. Du som kunde er ikke «låst» til en bestemt løsning, systemet kan bøyes og bendes i ønsket form – OG du kan legge til eller trekke fra moduler etter størrelse på standen.

Velg kofferter ut fra behov; enkel trillekoffert, hardcase m/hjul, eller messekoffert m/hjul produsert etter mål.
Vår produksjon sørger for rask levering av print, håndskåret og tilpasset.  Se Video HER
ISOframe Wave kan også kombineres med både tekstil og LEDlysrammer – se gjerne vår helt nye brosjyre for mer inspirasjon , .

OVERSIKT OVER MODULER
Se også vår Idebok og utforsk mulighetene du har med ISOframe


VI PRODUSERSER SELV ALLE PANELER TIL SYSTEMET = KORT LEVERINGSTID!
TRANSPORTLØSNINGER

Trillebag

Godt polstret trillebag med hjul, og tilpasset bag for oppbevaring av fotopanelene. Baggen har stropper for å feste fotopanelbaggen.
Et utmerket alternativ for deg som kun trenger et enkelt ikke alt for stort system.

Hardcase
Koffert produsert i hardplast med to hjul for enkel transport. Kofferten rommer inntil 6 komplette moduler ( tilsvarer 4,8 meter vegg ) med print.Kofferten kan også enkelt gjøres om til disk, legg på bordplate på toppen, og sett på et print rundt kofferten

Expocase
Transportkasse m/hjul i hardplast som tåler røff transport. Leveres med sort bordplate, 4 innerhyller, etui til print, sparkelist, og tilbehør for print av kassekledning. Det er plass til 4 meter messevegg.
NYHET: disken leveres nå også med grå eller hvit bordplate! ( innvendige hyller er sorte)
På bildet under ser du begge diske med bordplate og print rundt.