Kontakt oss

Besøk oss gjerne!!


Vårt showrom står alltid åpent for deg.

Mark Bric Display leverer alt fra plakater/enkle rollups til popupsystemer, og selvbygger messesystem – med alt tilbehør, som bord/stoler/portabelt gulv og brosjyrestativ.
Vi har de fleste av våre systemer utstilt – kom innom for en nærmere titt, evnt en demonstrasjon . Slik ser du lettere forskjell på alle de forskjellige systemene som fins. Vi har også egen produksjon i hus, noe som gjør samarbeidet ennå enklere. Sammen kan vi sikkert komme frem til en løsning som er perfekt for nettopp deg og din bedrift.

Fra ide, til skisse og ferdig stand
ISOframe Custom er et profesjonelt » gjør det selv» messebyggesystem.
Vi hjelper deg med skisse og gjør endringer underveis til du er fornøyd med din stand.
Vi leverer ferdig stand til montering. Du bestemmer selv om du ønsker å montere , eller om du vil møte opp til nøkkelferdig stand! Vi leverer selvsagt også sammenleggbare disker, bord og stoler.
Vi pakker ned standen for deg, og tilbyr oppbevaring av standen til neste gang du skal bruke den. Valget er ditt!
Systemet kan alltid gjenbrukes, og ikke nødvendigvis akkurat sånn som standen så ut sist. Spar både penger og miljøet..
Se mer her


Montering
Systemet består av moduler som alle har en standardbredde på 80cm. Høyden kan tilpasses , men standard er 227 eller 247cm. Kombiner rette moduler med buede moduler og lag kurver/bølger i din stand. Sett inn dør, tv, lag et bakrom, integrer brosjyrehyller osv. Vi bruker FastClamp – dvs verktøy for montering er ikke nødvendigt! se video


Ideskisse
Et kontruktivt møte med kunden, og en enkel skisse er alt som skal til for å kunne sette igang med tegninger i vårt designprogram


3D Skissen
Mark Bric Display har utviklet eget designprogram, som inneholder de fleste av våre standardprodukter og elementer. Ta gjerne kontakt med oss for utforming av spesialtegninger.
Designprogram lastes ned HER ( Gratis ).

 

Skreddersydd for transport
Vi leverer våre messestands i softcases, hardcase kofferter, eller i kofferter som avbildet til venstre her. Disse produseres i Skandianvia og holder høy kvalitet. Produseres kun etter mål – fdet finnes ikke standard størrelsesr.
Egner seg også meget bra til oppbevaring av messeutstyret når det ikke er i bruk.
Leveres med låsbare hjul og håndtak.

Velg leasing-spar penger / gjenbruk din stand- spar miljøet 

Vi tilbyr også leasing over f.eks 3 år. Rentenivået er idag meget lavt, hvilket gjør en leasingavtale meget gunstig. Vi samarbeider med Ikano Finans. Bruk din egenkapital på andre fornuftige investeringer.
Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.
Send mail til firma@firmapost.no eller ring oss på 67 17 18 20